Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Abdesthane deliğine de girseniz yakalarum!

-Devletlu padişahımız efendimiz Kel Mahmut hazretleri buyurmuşlar ki her kim ki ortalık yerde küfür eder, tütün ve içki içer ise hemen boynu vurulaaa
-Bre nabekarlar siz sıkılmaz arlanmaz mısınız, benim gibi dirayetli bir Kel Mahmut padişahın huzurunda tütün ve içki içersiniz. Kızdırmayın beni hee abdesthane deliğine de girseniz tavan arasına da saklansanız yakalarum.

1 yorum:

Celal dedi ki...

küfür ediyorlarmış ettirtmeeem,
içki içiyorlarmış içirtmeeem

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.