Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

cokzenginiz.biz

55 nedir? Samsun'un plaka numarası mı? Nokia'nın bir telefon modeli? Shaquille O'Neal'ın ayakkabı numarası? Hayır ben söyleyeyim hemen. Bu sene Kadıköy'de herhangi bir Fenerbahçelinin, herhangi bir maça gidebilmesi için ödemesi gereken asgari tutar. Ülkede herşey çok iyi gidiyor. Kişi başı gayrisafi millî hasıla tavan yaptı. Alım gücümüz çok yüksek. Hepimiz çok zenginiz. O nedenledir ki her sene her sene en az %20 zam yapıyoruz bilet fiyatlarına. Gazetelerde bile başlıklar atılıyor, "Fenerli'de para var" diye. Evet arkadaş çok zenginiz biz, para bok. Yaşasın kulübümüz, para verelim ki futbolcularımız aç kalmasın, yazık adamlar maaş alamaz sonra evine ekmek götüremez. Futbol ne menem şeysin sen, arma aşkı ne sömürgeci çıktın sen de.

3 yorum:

Celal dedi ki...

fenerbahçeli senin milyon dolarlar döktüğün emre gibi topuz gibi karaktersiz adamların,aragoneslerin falan maaşını ödemek zorunda mı aziz yıldırım.bi bok yiyorsan kendi cebinden vericeksin parasını,dar gelirlinin,öğrencinin cebinden değil.

bu olaya karşıda bi pankart açılıp,2 beste söylenmeyecekse bize de yuh olsun.

Fatih dedi ki...

Tam herşeyi siktiredip doya doya tribünü , şampiyonluğu kovalamanın hevesini yaşamayı hayal ederken yine bizim zeki yöneticeler araya kendilerine olan nefreti körüklemek için bir neden buldu.Biz çocukken maçlara götürebiliyordu babalarımız o yüzden hala maçlardayız.Şimdiki insanlar bu şartlarda nasıl götürsün çocuklarını maclara kendılerının gıdıp gıdemedıgı aşikar.

Sadece her sezon şampiyonlukları değil gelecek nesilleride kaybediyoruz bu gidişle.

Tepki olayına gelince geçen sene Fenerbahçe tribünlerinin en dibe vurduğu dönemdi ve ne olduki bu maçda tepki bekliyelim kendi kendimize uğraşırız anca en azından içimiz rahat olur.

meto dedi ki...

ne lan bu tassak gecer gibi terbiyesizliğin daniskası 100 milyon diye denizliye kızmanın manası yok nasılsa kendi mekanımızdada yolunuyoruz

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.