Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

100 yılda tek olsun lütfen!!!

Türkiye deki spor yazarlarında inanılmaz bir Fatih Terim sevgisi vardır.Yok şöyle iyi hoca yok böyle iyi hoca, dinlerken inanamazsınız , kafayı sıyırır bildiğiniz bütün küfürleri edersiniz.Ama geçen gün bir spor yazarı bir laf etti, bunun gerçek olması için bir haftadır dua ediyorum.Spor yazarımız ''Fatih Terim gibi hoca Türkiyeye yüzyılda bir gelir'' dedi.Alahım inşallah yüz yılda bir gelir böylesi yoksa bir tanesini daha bünye kaldırmaz.

8 yorum:

meto dedi ki...

bıktık bu heriften, sahadan atılırken ki hali, kıyafeti Türk milli takımının hocası olmaması gerektiğinin göstergesiydi.

Fatih dedi ki...

"Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca"maçı yöneten hakem abimizin afilli ismi o bu akşam ilk ışığı yakdı Büyük hoca F.Terim'i tribüne yolladı, sıra federasyonda olmayacağını ne kadar bilsekde artık insanları kendi milli takımlarından soğutan bu itici adamı uçak istanbula inmeden bir an önce takımın başından uzaklaştırmaları.

sert dedi ki...

nefretim öyle bi boyuttaki bosna bomboş gelirken resmen atsınlar istedim, gruptaki bütün maçlarımızı kaybedelim istiyorum, ama dünya kupasına da gidelim istiyorum, allahım nası bi çıkmaz bu

meto dedi ki...

Boşnak gazetecinin "İstifa edecek misiniz" sorusu üzerine Terim "Gazeteci her yerde gazeteci" derken "Ne yapacağıma ben karar veririm, hele siz bir Dünya kupasına gidin de benim ne yapacağımı ajanslardan öğrenirsiniz" diye yanıtladı.

Alışık değil ya Türkiye' de böyle sorulara adam gibi soru gelince kendinden geçip sapıtıyor. Bologna macından sonra İtalyan gazetecinin sorusu üzerine yine parçalamıştı bizleri. Resultato importante! Önemli olan sonuç. Al sana sonuç.

canoğlan dedi ki...

its dı futbol thats dı futbol fetto

Celal dedi ki...

fotoğraf seçimi inanılmaz başarılı, sıfatına sıçayım fatih

meto dedi ki...

some big chances

bulud dedi ki...

git bu sene git bu sene
çıldırmak istemiyoruz biz bu sene

git bu sene git bu sene
fatih terim siktir ol git bu sene

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.