Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Eurobasket 2009 / Türkiye:84 - Litvanya:76


Son yıllarda her önemli turnuvada bir şekilde karşılaşdığımız ve sürekli başımıza bela olan ve bize ters gelen Litvanya karşısında yeni bir turnuvaya daha merhaba dedik.Dün akşam Litvanya karşısında son bir kaç yıldır yakaladığımız galibiyet serisini hem takımın iyi savunması ve mücadelesi ile hemde Litvanya nın önemli iki eksiği jasikevicius ve siskauskas ın yokluğunda kabus gibi tepemize çöken ve bize ters gelen Litvanya dan uzak bir takım havasına bürünmüş olmaları sayesinde önemli bir galibiyet alıp hem seriye devam ettik hemde turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış olduk.

Turnuvada bulunan ülkelerin eksikliklerine bir göz attığımızda, bizim bu mücadele azmimiz ile tanjevic'in takıma pranga olmadığı bir ortamda turnuvadaki şansımızın en az favoriler kadar olduğu aşikar.

1 yorum:

meto dedi ki...

jasikevicius ve siskauskas iyiki yoktular artık daha cok sevıyoruz kendilerini

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.