Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Topbaş: Sorumlusu insanoğludur

Maalesef bugün de özellikle gezegenimizi çok kötü kullanıyoruz, teknolojik kıyametten bahsedilmekte. Bu bazen ABD’nin, bazen Avrupa’yı vurmakta. Bugün de İstanbul.

Son 80 yılın en büyük yağışının İstanbul’a düşmesi karşısında insanın yapacağı bir şey kalmıyor. Bunlar olağanüstü bir hal. Doğal afetlerin etkisini dünyanın bir çok yerinde görmekteyiz. Bununla ilgili ısrarla durdum. Çevreye ve doğaya saygılı olmak zorundayız.

Tek kelimeyle hastır diyorum. Anladığımız kadarı ile suçlu ölen ve yaralananlar, evini su basanlar.

Nolucak akşam Bosnayı yeneriz, galibiyeti şehit ailelerine ve selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza armağan eder herşeyi unuturuz!

not:deodorant kullanmayın diyor kendileri!

6 yorum:

Fatih dedi ki...

Bu ülkede ne zaman bir felaket gerçekleşse sorumlu tutulanlar ya bundan önceki yöneticiler yada vatandaşların kendisi.Değişik tepkiler gösteren sorumluların üstüne düşenleri yapıp gerekirse istifa etmesini bekleyenlerinde düşünceleri hep artniyetli.Ne güzel akşam belki bosnaya maça gidicekdi sayın başkan başına iş çıkdı insanoğlunun hataları yüzünden şimdi.

Celal dedi ki...

yani adam haklı istanbullu'nun tedbirsizliği tamamen. sen yerel seçimlerde gereken tedbiri almazsan gelir bu adamlar özür dileyeceğine -istifa etmesini geçtim- gelir senle taşşak geçer. istanbullu napıcaktı ak elele tutuşup dereye set mi çekicekti.

Celal dedi ki...

bu arada madem bu abdyi de vuruyor insanoğlunun yapacağı bir şey yok diyorsun.oralarda yöneticiler neden çatır çatır istifa ediyor o zaman topbaş ?

meto dedi ki...

millet onurundan kendini vurur, harakiri yapar istifa eder, bu herif istifa değil istifra ediyor...

meto dedi ki...

yağmur başladı damlara çıkın,deodorant sıkmayı an itibariyle katiyetle kesin. Lakin ozonu delebilirsiniz şu saniyelerde

Sekhranikos dedi ki...

haklıdır vesselam. insanoğlunun pek çok hatası var. korunmuyor sonra böyle tipler doğabiliyor. Doğum kontrolü gözden geçirilip yeniden kampanyalar başlamalı.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.