Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Kupa maçları da KIRK DÖRT lira be arkadaş

Arkadaş sen beni anlıyorsun aslında içimden geçenlerin farkındasın, sen de zaten benim gibi düşünüyorsun, isyan bayrağını çekip sonu ne olursa olsun savaşmak istiyorsun artık. Bir şeyler anlatmak yerine gerekirse kendini feda edip çözüm için artık bir şeyler yapmak istiyorsun duramıyorsun, çözüme ulaşamayacağını bilmiş olsan da.

Gün geçtikçe için içine sığmıyor daralıyorsun hep aynı şeyleri görünce. Değişmediğini gördüğün zaman, yeter ulan nasıl göremiyorsunuz hayatın tam ortasındaki bu gerçekleri diye haykırıyorsun kimsenin kulak asmadığını bildiğin halde ve yine en başa sarıyorsun elde ettiğin koskacaman bir sıfırla.

Sen biliyorsun aslında sen de kendin için uğraşmıyorsun, savaşı kaybetmek senin için bir şey ifade etmiyor. Eğer bu yaşanılanlara bir şavaş diyorsak sen sonucu ne olursa olsun savaşmayı istiyorsun ama bu bile senin içindeki isyanı dindirmiyor .

Arkadaş biliyorum seni sen zaten uzak kalmıyorsun çubuklunun yanındasın her zaman ama olamayan insanların farkındasın ya işte bunun için isyan zamanı diye haykırıyorsun, yaşadığın topluma karşı bir görev bilinciyle dimdik ayakda durarak.

Sende aslında Turist Ömer'in haykırdığı gibi haykırıyorsun her söylediğin sözde içten içe;

"Öyleyse bağırın ulan, FENERBAHÇE çok yaşa diye!"

2 yorum:

meto dedi ki...

Fenerbahçenin geniş kitlelerden koparılmasını prostesto ettik-ediyoruz-edeceğiz pes etmeyeceğiz

okul açık dedi ki...

22 liraya çekmişler biletleri (Tokat ve Altay maçı).

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.