Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Avaz avaz sesimiz yükseliyor 'Batı'dan

Şampiyonluk hırsını yaşıyoruz tekrardan. | 2 Ağustos 2009, Pazar - 21:00
[devamı]

1.Kırmızı 2.Mavi 3.Lacivert 4.Turkuaz 5.Lila 6.MOR


Ünlü Türk listecisi meto'ya ithaf ediyorum bu başlığı. Ulan kırmızı giydiniz siktik, turuncu giydiniz siktik, moru da sikeriz nedir yani. Beşiktaş'ın kartal pençeli boktan formasından sonra bu Eyüpspor'dan apartma forma ile birlikte sezon öncesi geyik kontenjanını da doldurduk artık. Pazar gününü bekliyoruz.
[devamı]

İmzalar peş peşe geliyor :)


Son dakika başlığı ile duyurduğumuz transfer haberinin görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı :)
[devamı]

Sezonu açtık; Fenerbahçe-Boluspor

Gece yine topluca geçirilmiş, sabaha karşı uykuya dalınmış ve öğlen saatlerinde uyanıyoruz. Normalde xbox falan açıp turnuvaya başlamak, hafiften akşam olduğunda da alkol mesaisine geri dönmek gerekiyor fakat o günün programı değişik. Kadıköy sezonu açılacak, Fenerbahçemiz Saraçoğlunda maça çıkacak bizde tribünlerde yerlerimizi alacağız tabii ki. 'Özledik be abi' diyor herkes, uykudan uyanılıyor, gidilip alışveriş yapılıyor canımız cigerimiz Bugramız sucuklu yumurtasıyla gönülleri fethediyor, kahvaltıdan sonra akşamdan kalmalığı atmak adına duşlara giriliyor ve hafiften evden çıkma faslı. Ekipten Bugra maça gelemeyecek sadece, aksam asker ugurlaması varmıs, küfrede küfrede oraya gidecek maç dururken.Bizde evden çıkıyoruz küfrede küfrede kendisini Alemdağ'a bırakıyoruz :)
[devamı]

Son dakika

Flaş flaş flaş. Gecenin ilerleyen saatlerinde fanila transfer ekibinden önemli bir gelişme daha duyuruldu. S.T.'nin ardından peşinde olduğumuz E.C. ile sözleşme imzalandığı açıklandı. Gelişmeler yakında..
[devamı]

Pegasus'ta Kampanya

Trabzon deplasmanı eğer milli takım baraj maçı oynarsa 18 aralık-20 aralık haftasonu oynanacak. Gitgel ben 32 milyona aldım, şu anda Okan da alıyor 52 milyon. Milli takım baraj maçı oynamazsa fikstürü bir hafta geri çekerler o da 11 aralık-13 aralık'a denk gelir. Şu anda orası 32 milyon, ben almadım ama onu daha. Trabzon zaten son hafta, ya maça gidicez sadece ya bi hafta maça öteki hafta gezmeye.
[devamı]

Abdesthane deliğine de girseniz yakalarum!

-Devletlu padişahımız efendimiz Kel Mahmut hazretleri buyurmuşlar ki her kim ki ortalık yerde küfür eder, tütün ve içki içer ise hemen boynu vurulaaa
-Bre nabekarlar siz sıkılmaz arlanmaz mısınız, benim gibi dirayetli bir Kel Mahmut padişahın huzurunda tütün ve içki içersiniz. Kızdırmayın beni hee abdesthane deliğine de girseniz tavan arasına da saklansanız yakalarum.
[devamı]

S.T. ile anlaştık :)

Yeni sezon transfer çalışmalarını büyük bir titizlik ve hassasiyetle sürdüren fanila transfer ekibi; kafasını, sağ tekmesini ve sol direğini iyi kullanan, ayrıca güçlü fiziğiyle dikkat çeken S.T. ile prensip anlaşmasına vardı.

Beyaz Fanilalı olmaktan gurur duyuğunu söyleyen S.T, beyaz fanila ile de objektiflere poz verdi. :)
[devamı]

Duyduk duymadık demeyin.

Herkes para biriktirsin, vücut yapsın, dövme patlatsın. Toparlanın, orta vadede Ibiza'ya gidiyoruz. : )
[devamı]

Eeaaaakşam oldu !


Sonsuz loop dönebilen beste. Çok seviyoruz, kendimizi kesicez..
[devamı]

Fenerbahçe sadece ismiyle bile bazılarını prostat eder, gecede dört defa teşaşüre kaldırır..

Halit Çapın abimiz daha benim doğduğum sene bir yazı yazmış.. 1987'de.. Gece gece denk geldik gözlerimiz dolu dolu oldu.Al o yazıyı bugün yayınla değişen,çelişen hiç bir şey yok.. Dediği gibi kalmadı Cihatlar, Lefterler, Canlar, Müjdatlar, Fikretler.. Muhatap olduğumuz, çubuklunun içinde tahammül ettiğimiz, para saçtığımız adamlar Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Fatih Akyel, Tümer Metin.. Fenerbahçeli diye baktığın adamlar transfer döneminde öyle pazarlıklara oturuyor ki hassiktir ordan çekiyorsun.. Ama Türk milletinin hafızası balıktan hallice, sene içinde yine unutuluyor bunlar.. Değişmeyen şey taraftar, bakınız taraftar diyorum yanlış olmasın. Değişen profili taraftar kabul etmiyoruz,rantının peşinde rüzgar nerden eserse oraya koşanları da ha keza.. Fakat hala azımsanmayacak sayıda, eskinin kafasına sahip yeni nesillerle,onlara yol gösteren eskinin adamları hala bir köşede yaşıyor,savaşıyor.. Halit abimizin dediği gibi, Biz Fenerbahçeliyiz, bizden çok adam çıkar. Nesilden nesile aktarılacak bu, gün gelecek bizden geçecek,evladımız devralacak bayrağı ama bu ruh ölmeyecek.
[devamı]

Ne güzeldir yollarda olmak şimdi

Yeni sezona dair hedeflerin yavaş yavaş belirlenmesinin ilk ayağı olan fikstür çekimi de hayırlısıyla tahakkuk edildi. Şöyle bir kolaçan ettik tabi ki fikstürü. Yine derbiler sezonun ortalarına doğru. Ama bu sefer Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının ikisi birden içerde değil. 10. hafta Galatasaray'ı konuk ediyor, 13. hafta İnönü'ye akın ediyoruz. Hele şükür üst üste iki derbi için yakın zaman içinde iki defa bilet gişelerinde sefil olmayacağız ve de 70'er lira gibi astronomik ücretler domalmayacağız.
[devamı]

Rulo Çimler kime girsin ?

Hazır Rulo Çim ile çimlendirme, ekonomik, kaliteli, ve kolay bir çimlendirme yöntemidir.Bir günde uygulanabilen Hazır Rulo Çim, 2 hafta içerisinde üzerinde gezinme, 4 hafta sonra ise spor yapma imkanı sağlamaktadır.
[devamı]

2 eksik 40 fazla, İsmail bizi sakla !

Başlıktaki cümle, efsane dizi Kaygısızlar'ın jenerik müziğinden bir kuble. Peki nedir amaç onu oraya iliştirmekte? Evet, doğru tahmin ettiniz. Karabük'e inekleri korumaya gidiyoruz. Yakın bir arkadaşımızın düğünüyle aynı tarihe gelmesi sebebiyle, düğüne de iştirak edeceğiz pek tabi. İhtiyacımız olan şeyler; kiralanacak bir starex, islami kesimden bir şoför, öteki kesimden bir grup yığın, saçmasepet içkiler ve illa ki kaju. Geceyi bizim adımıza tutulan otel odasında geçirdikten sonra, pazar sabahı derbi güneşiyle ve yarı yarıya aşkıyla yollara düşücez. Bu kısa süre zarfında, Safranbolu'da yöresel yemekleri tadıp yolun devamında Bolu'da rakı mangal bile yapabiliriz.
[devamı]

Sezon Sonu Kafası

Futbolla az çok ilgilenen her arkadaş grubunun klasik geyiğidir, yahu ligler bitti napıcaz şimdi haftasonları, tarzında cümleler. Ancak anladığım kadarıyla bu iş bizim için farklı boyutlara ulaşıyor. Topluluk olarak bütün sosyal ve kültürel yaşantımızı etkiliyor. Bütün sezon hiç olmazsa iki haftada bir düzenli alkolünü almış maçına gidip bütün kafayı rahatlatmış bünye sezon bitince büyük bir mallama durumuna geçiyor ve birbirinden enteresan organizasyon fikirleriyle dolup taşıyor. Kaldı ki daha bunun deplasmanı var, diğer branşları var bütün kış kafamız rahat. Gel gör ki yaz ayları gelip rutin aktiviteler ortadan kalkınca kendimizi alkol temalı diğer atraksiyonlara kaydırıyoruz. Bunun içinde eve çağırmamak için bin bir bahaneler bulan rulo çim üretimine geçen arkadaşlara taciz, hamama gidelim, oğlum veteranlar maçı varmış ona gidelim, her biri birbirinden orijinal fikirler üretiliyor. Hatta buna düğünleri alet edip gidelim içelim makaramızı yapalım dönelim de dahil. İşin daha korkutucu boyutu ise sanırım Kırkpınar ve Gazi Koşusu organizasyonları, kaldı ki bu Kırkpınar organizasyonunu ben de fazlasıyla destekliyorum. Ayrıca aramızdan birinden Kırkpınar’a ait şu cümleler çıktı: “Abi 25 milyon vermeyelim bilete gidelim süper köfteci ve ciğerci buldum, rakılı restoran da buldum bahçe içi falan manzaralı sonra bi bakarız belki beleşe gireriz yarım saat falan olmadı döneriz, amacımız yemek olsun yani girmesek de olur.” Ulan demezler mi adama girmeyeceksen ne işin var taa Edirnelerde diye. Ancak işin daha vahim tarafı ise ilk söylendiğinde bu cümle bana da çok mantıklı geldi. Demek ki düzenli alkolünü alıp maçına giden kafayla, gavur şeysi sıcakta boş duran kafa bir olmuyor, bizi daha fazla şaşırtmadan” Turkcell Süper Lig artık başlasın.”
[devamı]

Sevdamıza Kimse Engel Olamaz...

2001 de Maraton yıkıldığı zaman yemin etmiştim bir daha oraya girmemeye.

Sadece Maraton yıkılmamıştı o gün. O taraftarın kendisini bulduğu, aidiyet duygusunu en derinden hissettiği belki de kutsallaştırdığı yer yıkılmıştı. Bizim gibilerin ise gençlik hayalleri...
[devamı]

Biraz Tempo

Roland Koch bayıltmaya hazır, Samandırada ağır antrenman , Güiza' nın tabanları çöktü, Alex depara kalktı, Ali' nin hayaları çürüdü! , Mehmet topukladı...
Son sezonda iyice ayyuka çıkan uyuşukluk bence Roland Koch sayesinde son bulacaktır. Bizde tribünden "çalışmıyolar efenim,bu şartlarda Türk sporunun gelişmesi çok zor"1 demek zorunda kalmayız ve basında bu gibi başlıkları bolca görürüz.
[devamı]

Yollarda Bulurum Seni

Tarih: 2 Ağustos Pazar
Yer: Olimpiyat Stadı

Ölecek ölecek öleceksiniz
Pazar günü yollarda maykılceksiniz.

:)
[devamı]

10 kişi kalsak da bağırıcaz yine !

Madem böyle bir mecramız var, ben de içimden geldiği gibi yazıyorum. Aziz Yıldırım seni istemiyorum, kıl oluyorum tavırlarına. Yeter lan artık çık git hayatımızdan. Hele bu sezon imza törenlerindeki pozların beni bitirdi. Yok "otur-kalk-selam ver-yalandan imzalasın" gibi mikrofandan televizyona gelen komutlarıyla köle mi satın aldığını sanıyor bu adam. Düşünsene senle anlaşmış Fenerbahçe, imza töreninde sana el kol yapıyor, tutuyor çekiyor, şunu yap bunu yap gibi emir komutları veriyor, aq yapmıyorum lan göt diye çıkışırdım belki de. Benim için önce karakter sonra icraat gelir, sen karakterden kaldın arkadaş, icraat konusunu tartışmam bile.
[devamı]

KOCAMAN bir efsane !


Kulüpte iyi şeyler de oluyor zaman zaman, varlığın yeter be Aykut Kocaman..
[devamı]

Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.