Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Fenerbahçe başkanı sözünün arkasında durur, kıvırmaz.

Başlıkta yazan olması gereken. Aziz Yıldırım'ın bu hamlelerine gidip gelmelerinden alışığız, istifa kurumunun ırzına geçen bir insandır kendisi. Son kıvırması da bu şekilde olmuş, artık komik bile değil acınası bir durum.

Fenerbahçe dergisinin Mart sayısında yaptığı "taraftara sesleniş"ten bir parça alalım, bakın ne diyor ?

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugüne dek her sezona şampiyonluk iddiasıyla başlamıştır ve bu her zaman böyle de olmalıdır. Bu sebeple, şampiyonluk iddiası Kişisel bir söylem değildir.

Yani diyor ki benim kişisel olarak şampiyonluk iddiam yoktu, ben Fenerbahçeli olmanın gereğini yaptım iddialı konuşarak. Ulan bugüne kadar Fenerbahçeliliğin hangi gereğini yaptın, Fenerbahçeliliğe dair ne kadar maneviyat varsa senin döneminde tükendi zaten.

Üzülmemiz gereken şey takımın sahadaki futbolu, ıvırı zıvırı değil. Üzülünmesi gereken şey Fenerbahçe başkanlık makamının içinde bulunduğu içler acısı durumdur.

3 yorum:

Fatih dedi ki...

Aziz Yıldırım git gide kumar batağına saplanmış kumarbazlar gibi davranmaya başladı. Kaç yıldır kaybettikçe oyunu bırakacağına daha da oynayıp daha çok kaybetmeye devam ediyor.Seneye hedef olarak bir de avrupa kupası şıkıştırır araya bilmem kaçıncıkez sonrada pişkin pişkin koltuğunda oturmaya devam eder.Bu olanlardan da belli küçük kitleler dışında kimse rahatsız olmaz, olsalar bile ses çıkarıp Fenerbahçenin geleceğini kurtarmak için bir şeyler yapmak yerine ilk olark kendi yerlerini daha da sağlamlaştırmanın derdine düşerler.

oBüS dedi ki...

Dansözler bile daha az kıvırır. Al işte mart ayı dergi yazısında yine kıvırmaya başlamış. Çevir tüpü yanmasın Aziz. Bu taraftar artık YEMİYOR Aziz...

The Last dedi ki...

3 yıl sözü mü? :) Belediye maçı oynanmadan dergiye yolladıgı yazıda kıvırmış Aziz efendi :) Dansöz mü başkan mı belli değil!?!

Fenerbahçe büyüklüğü demiş yine. O büyüklük bunu yakında bir çarpacak görecek düzceyi, herekeyi..

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.