Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Kombine mi, Bilet mi?

Fenerbahçe resmi internet sitesi 2010-2011 sezonu kombine kart satışlarının 1 Nisan'dan itibaren başlayacağını duyurmuş. Eski yerinizi 30 Nisan'a kadar yeniletebiliyorsunuz, 3 Mayıs'tan itibaren ise satışlar herkese açık. Gelecek sezon için belirlenen kombine fiyatları, içinde bulunduğumuz sezonun kombine kartlarının fiyatlarıyla sanırım birebir aynı. Bu sezon düzeltme yapılan bilet fiyatları göz önüne alındığında da şöyle ortalama bir değerlendirme yapılabilir.

Lig.Derbi: 2 x 66 = 132
Lig.Diğer: 15 x 22 = 330
Kupa: 4 x 22 = 88
Avrupa: 3 x 55 = 165
Toplam: 715 TL

Bu değerlendirme sonucu kombine mi alalım, yoksa bilet alır gideriz mi dersiniz, kararınızı kendiniz verin. Tabi ki bilet fiyatların yeniden 44-55-66 seviyesine çekilebileceğini de gözetmek gerek. Ancak yönetimin de bu fiyatlarla içinde bulunduğumuz sezonda olduğu gibi tribünde oluşabilecek boşlukları gözetmesi gerek. Geçtiğimiz sezonlara ait kombine satış istatistikleri de aşağıda, ona da kısaca bir göz atmakta fayda var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Biletler 33 lira olur gibime geliyor.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.