Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

No comment

Kulübümüzün son zamanlarda maruz kaldığı haksızlıklar neticesinde ortak bir bildiri yayınlayan tribünlerimizin önde gelen grupları bir araya gelerek somut bir takım kararlar almıştır.

Kulübümüzün menfaatleri gereği ortak şekilde alınan aşağıdaki kararlar, tüm taraftarlarımızla birlikte kamuoyunun dikkatine sunulur.
  • Hakem hatalarına yönelik son olarak yayınladığımız ortak bildirinin somut devamı olarak 07.03.2010 Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesi bir basın açıklaması yapılacaktır.
  • Aynı düşünce doğrultusunda hazırlanan 20.000 adet “Kırmızı Kart” ve buna bağlı sloganlarla tribünlerde tepkimiz gösterilecektir.
  • Son zamanlarda kasıtlı olarak yaratılan karamsar tablonun aksine şampiyonluğa olan inancımız gereği, profesyonel futbol takımımıza olan desteğimiz devam edecektir.
Bu eylemlerimizin amacı, kulübümüze imtiyaz tanınması değil, tamamen adil bir ortamın sağlanmasına yöneliktir. Fenerbahçe’mizin haklarının yenilmesine devam edildiği sürece, protesto ve eylemlerimiz artarak devam edecektir.

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Fenerbahçe Taraftarlar Birliği

---------------------------------------

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Antalyaspor karşılaşması öncesinde Büyük Fenerbahçe Taraftarı yine kendisine yakışanı yapmış ve "hep destek tam destek" sloganı çevresinde kenetlenmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü 100 yılı aşkın tarihinde her yola taraftarı ile birlikte çıkmış, her zorluğu taraftarının desteğiyle ile aşmış, her hedefe taraftarı ile omuz omuza ulaşmıştır.
Asırlık geleneğimiz bu kritik günlerde de devam edecek, taraftarımız sezon sonuna kadar şampiyonluk yolculuğumuzda son dakikaya kadar takımımızın yanında olacaktır.

Hep birlikte daha nice başarılara ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

1 yorum:

okul açık dedi ki...

tribünün hiç heyecanı kalmamış, sahadakilerin zaten yoktu. bi acayip gidiyoruz, derbiye kadar kayıpsız gitse bari.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.