Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Sensiz 3 kişi eksiğiz Mertkan !

Bir; her daim kafanı kurcalayan kelime şakalarını, alkol aldıktan sonraki masanın sempatiği rolünü hakkıyla oynamanı, sabah kalktıktan sonra duşa kusmanı ve suuuuu diye haykırmanı çok özleyeceğiz.

İki; yorgan altından kız arkadaşına önce sen kapa demelerini, telefonda arkadaşlarının kız arkadaşlarına yaptığın şakaları, garsonlara ve mekan sahiplerine gösterdiğin ekstra ilgi ve şefkati çok özleyeceğiz.

Üç; tribünde yaptığın vandallıkları, bilet kuyruklarında çektiğin çileleri, Aziz Yıldırım'a karşı verdiğin onur mücadeleni çok özleyeceğiz.

Haylaz, duygusal ve holigan kişiliklerden mahrum kalacağımız bu süre zarfında sensiz 3 kişi eksik biz nasıl nefes alıcaz ulan eşşoleşşek?

2 yorum:

Gürkut Gürsoy dedi ki...

Koş peşinden takip eden ilk dönemde askere git. Bak bakalım seni özleyen olacak mı?

Mertkan kardeşim hayırlısıyla git gel, Ulvisiz günler askerde bile olsa güzel.

Sosyal_FB dedi ki...

Ben özlerim Ulvi'yi. Can'ı özlemem ama Ulvi'yi özlerim. Zaten şu adama Can deyip durmayın sayın site sakinleri... Doğa, Erkan, Fatih ve Reşat onu zamanında bana "Ulvi" diye tanıştırdılar. Sorgulamadım. Olduğu gibi kabul ettim. Misal Reşat'ı da Reşat diye değil "Abi bu da Joshua" diye tanıtsalar, onu da öyle kabul ederdim. İki gramlık aklım var, Ulvi'ydi, Can'dı derken karışıyor, bir garip oluyor. Ulvi iyi, Ulvi güzel.

Mertkan, hayırlı teskereler kardeşim. Bir şeye ihtiyacın olursa ara mutlaka.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.