Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Tarihte Bugün

2005-2006

22.04.2006 31.hafta Fenerbahçe 4 : 0 Galatasaray (Appiah-Luciano-Alex-Anelka)

29.04.2006 32.hafta Trabzonspor 2 : 3 Fenerbahçe (Tuncay-Semih'2')

Son dört haftaya girilirken Galatasarayın 3 puan arkasındayız.Kadıköyde galatasarayı yenip ikili averajla liderliği devraldığımız ve denizlide kaybettiğimiz şampiyonluk.


2006-2007

05.05.2007 31.hafta Beşiktaş 0 : 1 Fenerbahçe (Kezman)

12.05.2007 32.hafta Fenerbahçe 2 : 2 Trabzonspor (Tuncay-Deivid)

19.05.2007 33.hafta Galatasaray 1 : 2 Fenerbahçe (Lugano-Edu)

Son dört haftaya girilirken Beşiktaşın 2 puan önündeyiz.İnönüde kazananın şampiyonluğa gideceği maçda kezmanın unutulmaz aşırtma gölüyle birlikde puan farkını 5 çıkaran maç kimilerinde şampiyonluk umutlarının yarınlara kaldığı maç.Trabzondan izmir de alınan bir puan şampiyonluğu getirirken kutlama yeri olarak Samiyen de tur atmanın zevkiyle gidip bol sulu bir günde son dileğimiz olan galatasaraya da koyarak sezonu sike sike şampiyon olarak tamamlamak. (unutulmaz sezon).

2007-2008

27.04.2008 32.hafta Galatasaray 1 : 0 Fenerbahçe


Son dört haftaya girerken puanlar eşit , samiyen de alınacak bir puan bile bizi ikili averajla galatasarayın önünde tutacak olmasına rağmen volkanın pahalıya patlıyan hatalarından biri ile elden kaçan şampiyonluk.Son hafta mucizeleri beklemek yerine trabzon yenilgisi ile son vermek.

2008-2009

Matematiksel olarak son haftalara girerken şanşımızın olduğu doğru olsada.Aziz Yıldırım ve Luis Aragones sayesinde bu ihtimali kimsenin söz konusu dahi etmediği sezon. Yine de 27. hafta samiyen de 0-0 ile alınan bir puan, 30.hafta inönü de guiza nın aşırtması ile birlik de semih le gelen galibiyet ve son bir kaç sezondur klasikleşen Trabzon deplasmanı ile lige son vermek bu sefer 2-1 ile kazanıp noktayı koyduk.

2009-2010

Bundan önceki dört sezon da olduğu gibi yine son 6-7 hafta içerisinde oynanacak derbiler ligin kaderini belirliyor veya biz yine işe sadece bu boyuttan bakmaya devam ediyoruz.27.haftada gelen galatasaray galibiyeti şampiyonluk havasına soktu tüm camiayı bir kez daha sonrasında gelen kayseri ve ankaraspor galibiyetleri ile tamamen perçinlenmiş oldu şampiyonluk inancı.

Şimdi kalan beş maçda içerde oynayacağımız beşiktaş,eskişehir ve son hafta trabzon maçlarımız var.Dışarıda kasımpaşa ve ankaragücü.

Şampiyonluğa yine ve yeniden bu kadar yaklaşmışken geçmiş yıllardaki örneklerin bir çoğunda olduğu gibi derbi maçları alıp şampiyonluk dan ayrı kaldığımız artık son sezon olsun, bu yaşananlardan ders çıkarıp son haftalara girilirken büyük maçlarda adına yakışacak şekilde büyük oyunlar oynayıp kazanılan maçların yanına artık şampiyonluğa ulaşacağımız diğer maçlar da eklensin ve bu dünyayı yakmaya hazır olan milyonların şampiyonluk hasreti son bulsun.

Yeter ki tarihde ki bugünü kimse göz ardı etmesin.

3 yorum:

vurall_ dedi ki...

2006-2007 de trabzondan 1 puanı kadıkoyde degıl izmirde aldık :))

rahatsızmıyım neyım dıkkat ettıgım yere bak arkadas :))

Fatih dedi ki...

Unutulmaz sezon demişim bir de , atladıgımız ayrıntıya bak : ), neyse ki duzelttık hatırlatman uzerıne.

KIYAK dedi ki...

Beşiktaşı yendiğimiz taktirde 32. haftada Kadıköydeki Eskişehir maçında matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyeceğimizi düşünüyorum..

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.