Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Son Düzlük


Faruk Can'ın da askerlik işlerini halletmesiyle Ulvi Can vs Faruk Can karşılıklı beste yarışması başlasın derim ben gidene kadar. Ozan atışmaları gibi sen bana ben sana kimi zaman onore kimi zaman rencide, her hafta oylama yaparız : )

Burçay'ın Ümraniye'deki yaşam kompleksinin boşalacağı haberini aldık, koşu pistinde ters koşulunca kilo alınan bir yer olduğunu belirtmem gerekiyor. 4 farklı havuzu vardı en son hatırladığım kadarıyla ve biz çocuklarınkine mi girmiştik yoksa büyüklerinki çok mu büyük gelmişti öyle bir şeyler. Velhasıl o balkonda haydari yenecek arkadaş.

Mertkan için dostluğumuz için yollara düşmek için yapacağımız organizasyon gizli yürütülecektir. Olması gereken zamanda olması gereken yerde olan insanlar seyahate hak kazanacaklardır. Amına koyduğumunun sucuğu kilo kilo tüketilecektir bu esnada, ben salamcıyım diyen varsa şimdiden siktirsin.

21 Temmuz çarşamba akşamı "Gurbet vuslat farketmez, Fener siker affetmez." sloganıyla Fenerbahçe-Galatasaray maçı izlenecek ve gelecek seneye dair kaygılar dile getirilecek. Eski Aykut gollerine dair atıfta bulunulacak.

Tişört üretim ekibi olarak Maradona'dan çıkan sonuç çok keyif verici, bir adet güzel BF tişörtü çıkartalım derim acilinden. Asker vedasında onu giymeceğiz de neyi giyeceğiz?

Her hafta bir günü seçip BF1-BF2 gibi dünya salağı iki isme sahip takımlar arası halı saha mücadelesi verilecek. Kimisi Piquelik'le kariyer yaparken kimisi Ali Asım Balkayalık'ta çığır açıcak. Maç sonunda kaybeden kazanana herhangi bir şey ödemeyecek, bu konu gündeme bile gelmeyecek. Buğra'dan maç sonu servisi çeşitli semtlere olucaktır sıkıntı yapmayın.

BF Ödülleri için adaylar bu haftasonu belirlensin, pazartesi günü oylamaya sunalım bir hafta açık kalsın. Burçaylar'ın köşkte ödül sunumunu yaparız. Radyo yayını için de müsait olan bu ev, ödül programında reytingleri katlayacaktır.

Boş evler; Burçay, Celal.
Boş insanlar; Burçay, Celal.

İkisine de yukarda saydığımız faaliyetlerde şimdiden bulunacakları katkılardan dolayı teşekkürler, tebrikler.

7 yorum:

Fatih dedi ki...

bste yarışması şahane, koşu pisti efsane : )

Celal dedi ki...

ümraniye kampında inanılmaz kondisyon depolayacagımızdan süphem yok, sabah kimse kalkmaz da ben burçayla 7 de kalkıp koşuya bile çıkarım :) sonraki haftalarda halı saha performansıma yansıyacaktır bu kamp dönemi. Maradona tshirtü isi tamamsa sırada bf tisörtü, lugano tisörtü var. george bestte fena olmaz aslında meşhur sözlerinden biriyle. Öncelik bf tisörtünde olsun ama önümüzdeki organizasyonlarda giyme zorunluluğu olacak zira.

meto dedi ki...

ulan 11 ay görüşememiş olucaz sikicem gurbeti bu kötülüğü bize seferoğulları bile yapmaz aslında onlar iyi insanlardı, torunlarım benim yaşasın seferoğulları

sert dedi ki...

yaz tatillerinin değişilmez adresi ümreniye, blok manyağı celal

Celal dedi ki...

bodruma da gittik seninle, ümraniyede de yaşadık hakan

sert dedi ki...

sen hep yalandın işte be celal

zibidi dedi ki...

gayleşmeyin hemen

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.