Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Bir Futbol Klasiği, bf1 vs. bf2



Haftada bir sürekli oynanan sıradan bir futbol maçı deyip geçilmeyecek kadar çekişmeli, kimi zaman sertliklerin ön planda olduğu, kimi zaman estetik hareketler ile futbolun güzelliklerinin sergilendiği, kimi zaman affedilemeyecek büyük hatalar ile sahada bir birine sımsıkı sarılan takım arkadaşlıklarına şahit olunduğu bir futbol maçına ve maça günler kala başlayan takımlar arasındaki büyük rekabete tanıklık etmek isteyenler ne yapmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz, fanilasını sırtına geçirmiş en az 12 futbol virtüözünün, futbolun içinde yaşanılabilecek ne kadar farklı duygu ve güzellik varsa hepsini sahada sergilediği bir futbol resitalini kaçırmak istemiyor musunuz?

O zaman maç ile ilgili bütün ayrıntıları takip edebileceğimiz tek yerdesiniz. Maçın günü, saati ve takım kadroları her hafta burada bu sayfada, maçlar ise fanilacell avantajlarıyla Bostancı'da.

13 yorum:

okul açık dedi ki...

kadromuz hazır maçı bekliyoruz.

bf1: 1.murat 2.celal 3.faruk 4.emre kıyak 5.buğra 6.huntelaar

Murthy dedi ki...

Hazırız...

beyazfanila dedi ki...

RT @beyazfanila yarın 9'da bf1-bf2 hardcore derby çift bıçaklı maçın sonucunu celal'in kaplumbağasına soruyoruz ama sanırım cevabı maçtan sonra öğrenebilcez.

canoğlan dedi ki...

2-2 için akşam bostancıdayız.

caglar dedi ki...

Koyacaz başka yolu yok..

Celal dedi ki...

bf1 : 13
bf2 : 4

vallahi rezalet billahi rezalet..

okul açık dedi ki...

15 Temmuz 2010 maç sonucunu bildiriyorum:

bf1 13 - 4 bf2

Murthy dedi ki...

Geçen hafta kaç kaç bitmişti ya ?

okul açık dedi ki...

sezonun ilk dört maçında aldığı 3 galibiyetle liderliğini sürdüren bf1 takımı sezonun 5. maçı için gerek sakatlıklar gerekse tatil döneminden kaynaklı olarak kadro sıkıntısı çekiyor. işbu sebeple bf1 takım formamızı ıslatacak yürekli oyuncular arıyoruz. yabancı dil tercih sebebidir.

Fatih dedi ki...

4.maç sonucu

bf1 10 - 11 bf2

Unknown dedi ki...

bundan böyle kanımı kesseler bf2 akıcak

Fatih dedi ki...

24.11.2010 saat 23'de dereagzında halısaha var bende bu futbol gecesınde yeteneklerimi sergilemek istiyorum diyenler isimlerini yazdırmayı unutmasın.

okul açık dedi ki...

perşembe günü halı saha, @bostancı.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.