Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Geçmiş Olsun Can Ünal


Perşembe akşamı oynanan bf2'nin rahat bir oyunla bf1'i mağlup ettiği maçta, oyunun 15.dakikası itibariyle herhangi bir ikili mücadele söz konusu değilken bir anda kendini yerde bulan ve maça devam edemeyen bf2'nin yıldız isimlerinden can ünal arkdaşımızın sakatlığı ayağını üstüne basmakta zorlanması ve kullanamaması üzerine hepimizi üzmüştür.

Yapılan ilk müdahale ve sağlık ekibimizin teşhisine göre yan bağlarda oluşan yırtık süphesi ile hastaneye kaldırılan yıldız futbolcunun, önümüzdeki hafta içi çekilecek MR sonucuna göre ne kadar süre aramızdan ayrı kalacağı belli olucaktır.

Can Ünal arkadaşımızın en kısa sürede sağlığına kavuşması ve bir an önce aramızda sağlıklı bir şekilde yer alması dileğiyle.

1 yorum:

okul açık dedi ki...

kısa sürede sahalara dönmesi dileğiyle.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.