Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Bunu bir düşüneyim

Yazı yazasım yoktu aslında, ama düşündüm epeydir de yazılmıyor zaten, en azından dostlar alışverişte görsün. Mahallede arkadaşlara, kahvede ahaliye anlatır cinsten bir iki kelamımızı buraya yazsam sıkıntı olmayacaktır sanırım. Hem Beşiktaş yönetiminden neyimiz eksik, ya da Sadri Şener'den ! Bunu bir düşüneyim.

* Takım. Takımın son haftalarda liderlik koltuğuna da çökmesiyle güzel bir hava yakaladığını gözlemliyoruz. Bence hala yeterli bir futbol oynamıyoruz ama şu vakitten sonra oynanacak futboldaki gelişimden çok alınan puanların değeri tabi ki ön planda olacak. Hem de böylesine bütünleşmiş bir havada çok daha kıymetli olacak.

* Guiza önemli bir alt başlık olabilir. Lan bir gol atsa coşacak kendine gelecek, o üzgün surat ifadesi son bulacak. Sanki yeniden gol kralı olacak da Nuria Bermudez Guiza'ya geri dönecek ve bu kez mütevazi bir yaşantı sürüp evinin hanımı olacak.

* Lugano. Son dakikada alınan tüyolarla maçta Lugano sarı kart görüre basan bütün ahali sanıyorum son dakika sarı kartında omuz omuza yapmış olmalı. Lugano her zamanki gibi komik tavırlarla aldı topu koydu 6 pas çaprazına hakemi bekledi. Şimdi her seferinde profesyonellik lafını diline dolamış kalabalıklar ne diyecek buna, profesyonellik mi? Bal gibi de profesyonelce bir hareketti hem de. Yani demekki profesyonelce olan her şey etik ve ahlaki olmayabilirmiş değil mi? (Lan nasıl çürütmeydi bu, sanki bir sürü sayfası olan inceleme roman yazıyorum, çürüte çürete önermelerle.)

* Cimboma koymaya az kaldı. İlk defa gideceğimiz Seyrantepe'deki derbi maçı, nevruz olaylarından dolayı, emniyetin isteği üzerine Cuma günü saat 21.00'e çekilmiş. İş, güç, stres derken bütün gün akşamı bekleyecek herkesin günü zehrolacaktır muhtemelen ya da geçmek bilmeyecektir saatler.

* Domain. Bir de klasikleşen cimbomakoymayaazkaldi.com var ki uğramadan geçilmez ve ayrıca o damainin sahibi ne güzel insandır.

* Oyuna dahil olan taraftar. Futbola sadece seyirci olarak kalmayan ekibimiz, bu aralar halı saha maçlarını boşlar oldu. Hazır elim değmişken sitemlerimi de burdan dile getirip, en yakın zamanda yeniden sahaya inmeyi diliyorum. Ayrıca ilk golü yiyen yeleği giysin abi, bu konuda tartışma olmasın hiç.

0 yorum:

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.