Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Beyaz Fanila Ovası, Asker Yuvası :)

HAKAN SERT
O ki bizim bestelerimizin en önemli figürü, o ki bizim muhabbetlerimizin baş tacı, o ki bizim canımız ciğerimiz. Hastane önlerinde pankart açtığımız kardeşimiz, sırma saçlarıyla jönümüz, anti militarist duruşuyla muhalif yönümüz : )) Cuma günü uğramaya çalışıcakmış şerefsiz, kendi vedana ayaküstü uğrayıp kaçacağını zannediyorsan yanılıyorsun. Seni en pis ve en gayriahlaki şekilde yollayacağız kardeşim, güle güle git güle güle gel.

CAN ÜNAL
O ki bizim kemik koleksiyoncumuz, o ki anti alkolik yüzümüz, yüz karamız, terbiyesiz herif. O ki cemaatçi kanadımız, sabih kanadoğlu'muz, yeri gelince japon bestecimiz. Seni de en pis ve en gayriahlaki şekilde yollayacağız kardeşim, güle güle git güle güle gel.


Son 3 yıldır neredeyse her dönem içimizden birilerini vatani görevi için uğurladığımızdan tam kadro olarak dolu dolu bir yıl yaşamak hiç kısmet olmadı.Bu sene ki talihliler arasında dönem itibariyle belirli bir süre ayrı kalıcağımız Hakan Sert ve Can Ünal kardeşlerimizin de bir an önce vatani görevlerini tamamlayıp aramıza dönecekleri günleri bekliyoruz.


Biz de onlar için 8 Nisan Cuma akşamı saat 20.00 gibi Beyoğlu'ndaki Nevi'de arkadaşlarımızı uğurlamak için toplanıyoruz, Seviyenin her zamanki gibi yine kardeşlerimize yakışır şekilde düşük olacağı geceye bütün abilerimizi ve kardeşlerimizi bekliyoruz.

NOT : Gece boyunca yapılacak bütün bestelerde "küfür zorunluluğu" kuralına uyulmasını rica ederiz .

4 yorum:

Adsız dedi ki...

mekan kapanır haftaya müşterisiz oynarlar

Adsız dedi ki...

ooooo hakan sert hakan sert ooooo

Celal dedi ki...

ulan ben can ünal'ın yerinde olsam hakanla aynı dönem gitmem, hadi aynı dönem gittim hakandan ayrı veda gecesi tertiplerim.

geceye hakan sert damgası vurulması kaçınılmaz :)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir geceydi, hayırlı tezkereler can ünal ve hakan sert abilerimize...

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.