Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Sezonu açtık; Fenerbahçe-Boluspor

Gece yine topluca geçirilmiş, sabaha karşı uykuya dalınmış ve öğlen saatlerinde uyanıyoruz. Normalde xbox falan açıp turnuvaya başlamak, hafiften akşam olduğunda da alkol mesaisine geri dönmek gerekiyor fakat o günün programı değişik. Kadıköy sezonu açılacak, Fenerbahçemiz Saraçoğlunda maça çıkacak bizde tribünlerde yerlerimizi alacağız tabii ki. 'Özledik be abi' diyor herkes, uykudan uyanılıyor, gidilip alışveriş yapılıyor canımız cigerimiz Bugramız sucuklu yumurtasıyla gönülleri fethediyor, kahvaltıdan sonra akşamdan kalmalığı atmak adına duşlara giriliyor ve hafiften evden çıkma faslı. Ekipten Bugra maça gelemeyecek sadece, aksam asker ugurlaması varmıs, küfrede küfrede oraya gidecek maç dururken.Bizde evden çıkıyoruz küfrede küfrede kendisini Alemdağ'a bırakıyoruz :)

Kutsal topraklara ayak basılıyor, Kadıköydeyiz. Araba park ediliyor,her zamanki mekana Fasıl'a doğru yürünmeye başlanıyor. Fasıla geçiyoruz sofra kuruluyor,bu sefer mesaiye Kadıköyde devam. Bestelerin, geyiğin dibine vuruluyor. Artık başka bir lugat keşfediyoruz kendimizi 'en dale oo' şeklinde ifade ediyoruz.Türlü türlü 'en dale oo'lar birbirini kovalıyor,kadehler doluyor boşalıyor.Sonra maç saatine yakın bağıra çağıra stat yürüyüşü başlıyor. Biraz pembe okulun önünde muhabbete devam arkadan vatandaşların şaşkın bakışları arasında sıraya kaynak hop içerdeyiz. Girerken arkamızdan 'abi demek ki kombine olunca sırada beklenmiyor' fısıltıları duyuyoruz :)

Tribünde yerimiz hemen girişin üstü. Stat bomboş ama biz oraya tıkışıyoruz. Ulan statta toplasan 10 bin kisi ya var ya yok,biz tek koltukta 3 kişiyiz yine.Bir yandan sıcak,bir yandan yapışık durmanın verdiği sıcaklık yavaştan soyunmaya başlıyoruz. Maç başlıyor, elimizden geldiğince bağırmaya çalışıyoruz,'10 kişi kalsakta bağırırız yine biz gönül vermişiz Fenerbahçeye' hesaaabı.

Fenerbahçe 5 golle bitiriyor maçı, yeni transferlerden Andre Dos Santos maç sonu herkesin favorisi. 'Kurtulduk amk Ugur Boraldan' bakışı var herkesin gözünde, herkeste bir mutlu ifade.Hemen bestesi yapılıyor 'andre dos andre dos andre dos andre dos santos santos andre dos cimbombomun amına koys' :)

Stattan çıkılıyor, istikamet caddebostan. Sözde doğumgünüm maksadıyla gidiliyor ak sanki hiç gitmediğimiz yer nasıl özel hissettim kendimi bilemezsiniz :) Mesaiye orda devam ediliyor, tekelden votka starbuckstan frappucino alınıyor, leziz bir karışım elde ediliyor. Sabahın 4'ünde çorbalar içilip evlere dağılınıyor.

Güzel futbol, eğlenceli tribün,güzel muhabbet,güzel dostlar.Türksel süper lig artık başlasın.

7 yorum:

okul açık dedi ki...

andre dos andre dos andre dos andre dos santos santos andre dos o harbiden fanila boys :)

meto dedi ki...

birrr gülü sevdim biiir seni sevdim bir mevsimlikmiş senle aşkımııızzz, ennn daleee oooo en daleee oo en dale oo dale dalee oooo

olm içesim geldi yine:)

sert dedi ki...

şu güzide günlerde işe giren beynimi sikeyim her ortamda erken kaçmak mecburiyeti uykulu ve yorgun bünye, sürekli bi zıpçıktılık, o değil de efsane bi haftasonu geliyor hadi hayırlısı :)

meto dedi ki...

bu ibneler peace cup ta falan fnal ayagına erteleme istiycez diyolar super kupaya

sert dedi ki...

tff kabul etmedi bu ibneler de yedek kadroyla çıkarız o zaman final oynarsak dediler, kaldı ki onlar finali değil ancak başını görürler...

meto dedi ki...

aynen katılıyorum hardy

canoğlan dedi ki...

yedekle çıksınlar bizim maça, 8 atalım orospunun çocuklarına.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.