Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Tanımıyoruz !

Bu saatten sonra Fenerbahçe taraftarları olarak kulübümüzün başında her gün yeni bir rezilliğe imza atan yönetim kurulumuzun ve başkanımızın aldığı kararları tanımıyoruz. Kendisi artık bizim başkanımız değildir. Bundan sonraki hayatında başarı falan da dilemiyoruz kendisine, yaptırdığı tesislerde inşaat simülasyonları izleyerek ömrünü geçirmesini salık veriyoruz. Aldığın futbolcuyu bahçende oynat, ürettiğin formayı çocuğuna giydir. Haydi sen sağ biz selamet.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Başkan ,dDelikanlı gibi çıkıp açık açık söyle:
"Geçen sezon Aragones, Maldonado, Josico dan ..mıza kaçan milyon dolarların acısı geçmemişken Daum'a da çuvallar dolusu tazminat ödemeye ..ümüz yemedi. Bu yüzden C.Daum ile saç baş yolmaya ve yola devam ediyoruz. Aykut Kocaman'da sportif direktör olarak görevinin başında. Tumaniyi, Gehrke'yi ve Marcel'i kovabildik gücümüz ona yetti. Kasa tam takır, borç konusunda mali kongrede yalan söyledik. Gelecek sene yardımcı antrenör olarak Süleymaniyte Camii hocası ile anlaştık. Okuyup üfleyecek. Kombine-forma-telefon hattı-taraftar kartı ne varsa çifter çifter alın. Gemi batıyor"...

Yaşasın azizbahçe!
Çok yaşa padişahım!


Sevgili Aykut Kocaman, sana olan sevgim saygımda bitecek bu gidişle az kaldı. Eğer yola devam eder ve istifa etmezsen Ali Şen'in zamanında yaptığı en büyük doğrunun sizi kovmak olduğu kesinleşecek.


Sanırım birileri Fenerbahçeyle ya da en azından bizim gibi Fenerbahçelilerle dalga geçiyor :(

aradasirada dedi ki...

Yazıda geçen "Fenerbahçe taraftarları" ifadesi kimi kapamaktadır ? Logonuzda gözüken 8 beyaz atletli kişi adına mı bunu yazıyorsunuz ?

Fatih dedi ki...

atlet değil fanila,aynı zamanda içinde bulunulan durum kadar kirli ve siyah değil temiz ve beyaz.

Diğer konu hakkında bir şey demeye gerek yok kamuoyu ortada.

canoğlan dedi ki...

8 beyaz atletli Fenerbahçe için bugüne kadar neler yapmış, sen ne yapmışsın gel bir tartıya dökelim istersen.

NYG dedi ki...

bu adamlar Fenerbahçe için kafa yoruyolar, çivi çakıyolar, sırtlarında yük taşıyolar..

elbette bu adamlar Fenerbahçe'nin gerçek sahibi..elbette onlar karar verecek..

bu adamlar sitenin arka planındaki siyah-beyaz resimden çıkmış adamlar..

elbette onlar düşünecek Fenerbahçeyi en çok..En doğrusunu onlar bilecek Fenerbahçe için, onlar karar verecek..İçinden 45 tane asbaşkan çıkaran bir yönteim kurulu değil. Bu böyleydi böyle olacak...

okul açık dedi ki...

Siz şu kadar Fenerbahçelisiniz, biz bu kadar Fenerbahçeliyiz gibi bi tartışmaya girmek abes geliyor bana ama en azından olanları direk kabullenmek yerine akıl süzgecinden geçirip yorumlayabilme yetisine sahip Fenerbahçeli bir arkadaş gurubu olduğumuzu söyleyebilirim.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.