Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

bf1 vs. bf2

bf1 v bf2
Yer: Bostancı
Tarih: 01 Temmuz 2010, Perşembe
Saat: 23.00 - 24.00
Hava: Gök gürültülü sağanak yağışlı 45°C
Zemin: Balçık

Maç kadroları şöyle:

bf1:
Celal
Andaç
Buğra (K)
Ercüment
Faruk
Emre
bf2:
Hakan
Burçay (K)
Fatih
Ercan
Ulvi Can
Sürpriz (*)


Geçen maç sonrası bf1 takımının kaptanı A.buğra öztürk tarafından sahada yaşanılan hüsrana karşı ortaya atılmış olunan şike iddaaları gündemi fazlasıyla meşgul etmişti, karşılıklı yapılan açıklamalarla iyice gerilen iki takımın taraftarları çeşitli semtlerde pretestolar yaparken karşı karşıya gelmelerini emniyet güçleri zorlukla son anda önlemişti ve bu maç öncesi bostancı civarında 5500 polisin görev yapacağı dün akşam üstü yapılan güvenlik kurulu toplantısından sonra açıklanmıştır.

Maç öncesi geçen maçda ortaya koyduğu üstün performanstan ötürü maça favori olarak çıkacak bf2 takımının yetkilileri galibiyetten emin olduklarını ve maç sonu rakip takımın ne gibi deli saçması iddaalarla gündem değiştirme çabaları göstermeye çalışacakalarını merak ettiklerini alaycı bir tavırla basın mensuplarıyla paylaşmıştır.

Bizde Beyaz Fanilalılar Milli takımı olarak, bf1 ve bf2 takımlarına başarı diliyoruz ve kim kazanırsa kazansın kazananın beyaz fanilalılar olmasını ümit ediyoruz.

20 yorum:

canoğlan dedi ki...

değil balçıkta belçika'da olsa bile yeneriz : ))

fb_acıbadem dedi ki...

sürprizlere rağmen basarız

mcD dedi ki...

Fatih Can'ın oynadığı takım kaybetmez.
bu arada sürpriz ne lan, at mı bu? :))

Celal dedi ki...

koyduk mu ?

Celal dedi ki...

kalemizde değişmeli adam var
geri ikili(celal-buğra) çelikten duvar
orta saha hepsi canavar (emre kıyak-faruk-ercüment)
ileride andaç akgül var

Sandro dedi ki...

Topa sahip olma oranları: bf1= %80 bf2= %20
Bu istatistik maçın özeti niteliğinde.Maç sonu yorgunluktan dolayı fark erise de kazanmayı bildik.Bir dahaki maçta daha farklı bir galibiyet alacağımızdan hiç şüphem yok.En derin saygı ve sevgilerimle...

raksdedi dedi ki...

çok talihsizdik...çanakkale geçilmezi oynadılar.baskılı oynadığımız zamanlarda.topla ağır hareketler zaman geçirmeler falan.hiç yakıştıramadım bf1'e.

Celal dedi ki...

sandro'nun dikkat çektiği husus çok önemli. takım halinde kondisyonumuzun artmasıyla beraber maç sonu eriyen fark ve oyunu riske sokmalarımız son bulacak. oyunun ilk yarım saati ortaya koyduğumuz modern göze hoş gelen futbolu bir 45-50 dakikaya çıkarmamız halinde bf2 için hezimetten başka bir ihtimal kalmayacak önümüzdeki maçlarda.

demem o ki bunlar iyi günleriniz, hala bloga girecek yüzünüz var.

okul açık dedi ki...

sürpriz tolga vidin, yanlış ata oynadın mcd :) onlar bizi mağlup ederek ancak bizim sakalımızı kestiler, biz istatistiklerde belirtilen üzere eze eze yenerek onların kolunu kestik ve 22 haziranın rövanşı fazlasıyla alınmıştır.

mcD dedi ki...

hasiktir nihat doğanın sakal gibi olduğunu unutmayıp ercünün olduğu takıma güvenmem gerekiyormuş demekki. ama olsun yense de yenilse de ne kadar sikko bir ismi olsa da biz bf2 ye gönül verdik birkere :)

Fatih dedi ki...

10-9 biten bir maçın ardından, üstelik son saniyelerde gelen beraberlik golünün çeşitli pisliklerle ört bas edilmesi ve sayılmaması, maç boyunca yapılan çirkeflikler amatör dünyamızda akılları sıra profesyönelce zaman geçirme ve yerde yatma taktikleri ile zaman geçirme çabaları,maç öncesinde bazı oyuncularımıza karşı yapılan çirkin teklifler ve daha da sayabileceğimiz onlarca futbola yakışmayan hareket varken biz bf2 olarak şunu söylüyoruz.

İlk maçı 5 farkla kazanan ve ikinci maçı izleyen herkez tarafından berabere bitmiş olarak kabul edilen bu maçda futbolun güzel tarafını konuşmak, yapılan onlarca çirkefliğe rağmen rakip takımı tebrik etmek ve insanların sahada akıttığı tere karşı bundan sonra türlü oyunlara yer verilmemesi gerektiğine inanıyoruz.

Varsın bugün futbol için kötü, sizler için iyi bir gün olsun.Sonunda hak yerini bulacakdır.

Celal dedi ki...

ak utanmasan biz soyunma odasındayken gol atıp kazandık 11-10n bitti diyiceksin :) hakem maçı bitirmiş, düdük çalmış sen va efendim golüm neden sayılmadı.

"ikinci maçı izleyen herkez tarafından berabere bitmiş olarak kabul edilen"

ayrıca kim izledi ak :)

Fatih dedi ki...

sahanın sahıbı ve formaları toplayan cocuk günde en az 5 futbol musabakası ızledıklerını, bu şekilde bir olayın asla kabul edilemez oldugunu üstüne basa basa vurguladılar ve maçın berabere bittiğini kabul ettiklerini söylediler.

canoğlan dedi ki...

muhahaahaha ulan yorum yapasım kaçtı, mevcut olanlar ziyadesiyle çok komik : )) andaç'ta hafif kenneth anderssonluk sezdim ben yalnız, onun gibi domalıp bekliyı aynı. emre kıyak'ı da tayfun korkut'a benzettik. fatih de bizim canımız kanımız şişmanaldomuz. bf1 - bf2 puan durumunda eşitler şu anda. haftasonunda kızılcahamam kampına gidiyoruz, hazırlayın çantulları.

sert dedi ki...

o değil de celal seni neden hep yerde gördüm ben. bi ayağa kalk da top oynayalım birader.

raksdedi dedi ki...

süpriz isim olmama rağmen , elimden gelen çabayı gösterdim.. ilk maçımda ; bu yenilgi beni hırslandırdı.Bundan sonraki maçlarda görev verildiği takdirde laikiyle görevimi yerine getireceğim :) bf1 de yer yer futbol adına çok çirkin ve çirkef görüntü sergiledi kınıyoruz. :)

fb_acıbadem dedi ki...

ota boka el var diyip oyun durdurmalar,fark 1 e indiğinde oyunu soğutmak için 4 dk falan kale önünde beklemeler...ilk maçımdı bu ama 2. sinde bf 1 li ibnelere tecavüz edeceğimizin habercisiyim onu da belirteyim...

KIYAK dedi ki...

Harbiden iyi maç oldu yalnız.. Sürekli kanat değiştiren ataklar, verkaçlar,çalımlar, uzaktan şutlar falan gayet iyiydi..
Kondisyonun artmasıyla daha iyi olacağız gibi duruyor..
Bide Fatihin Beşiktaşvari yazdıkları üzerimizde tebessümden öte bir etki yaratmadığını üzülerek belirtiyorum:)

Celal dedi ki...

Serinin 3. maçı bugün yine aynı sahada bu sefer 9-10 arasında. İki takımda da eksikler göze çarpıyor fakat, sahaya çıkanlar yine ellerinden geleni yapacaktır. Maç saatinde ise bostancıda yağmur bekleniyor, haydi bakalım.

Celal dedi ki...

işte böyle her hafta böyle
bf2ye böyle koyarlar amman

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.