Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

meto imzayı attı

Yapılan telefon konuşması üzerine anlaşma sağlanmıştır.Meto ile fax yoluyla yapılan sözleşme 10 yıl süreli olup kendisi boş mukaveleye imza atmıştır.Tranfer üzerine fazla konuşmak istemediğini belirtten meto duygularını şu şekilde ifade etti;

Futbola başladığım ilk günden itibaren en büyük hayalim bf2 formasını bir gün giymekti.Bu transferde emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, bundan sonra bf2 için elimden ne geliyorsa daha fazlasını yapmak için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, kısa sakatlık sorunu biter bitmez sahadaki yerimi alıp bf1 e atacağım golle beraber gerçek bir bf2 li olarak anılmaya başlanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

EK1

Sözleşme

6 yorum:

canoğlan dedi ki...

meto imzayı attıı
bf1 yolda kaldı
meto imzayı atııı
bf1 yolda kaldı

ulan ibne bf1
meto size mi kaldı
ulan ibne bf1
meto size mi kaldı

vlkn dedi ki...

buna sıradan bir ’transfer’ olarak bakamayız.. Çünkü işin içinde Bf1 ve Bf2 var..Bu yüzden ’Her türlü spor organizasyonunda Bf1’in kâbusu olan Bf2,derbiyi yine kazanmıştır.’

Celal dedi ki...

hukuki hiç bir geçerliliği yok.

lentini dedi ki...

Mertkan asker dönüşü "öz beyaz fanilalılar" forması giyecektir. Bekleyelim

Fatih dedi ki...

Yasal hakları bizim elimizde sözleşme 10 yıllık, ama Türkiye içinde bf2 den başka bir yerde oynamayacağı taahhütünü alırsak ve kendi öz beyaz fanilalılarda oynamak isterse bir kolaylık sağlarız transferde.

mcD dedi ki...

meto yazılı beyaz fanilalar bf2 storelarda tükenmek üzere, sizde bir adet edinmek istiyorsanız. acele ediniz...

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.