Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Takım iyi yolda aynen!

10. haftada oynanan ve 1-1 berabere biten Bursaspor-Fenerbahçe maçından sonra beyaz fanilalılar üylerinden bazı arkdaşlara sorduk hem oynanan bu maç ilgili hem de Fenerbahçe'nin bu yıl içinde bulunduğu durum ile ilgili fikirlerini.Sağolsunlar bizleri kırmayıp görüşlerini paylaştılar.

Buğra;

Volkan kurtardı kısmına katılmıyorum . Sadece son 10 dakika oynadı adamlar. Genelinde biz ustunduk. Bu sene yenilsek de , yensek de bu takımda sevdigim futbolcu sayısı arttı . 10 senedir ilk defa bilgisayar masaüstünde bir futbolcu resmi var. Dia, stoch, niang, gokhan gönul , yobo , lugano bu saydıklarımdan sevmediginiz , sempati duymadıgınız var mı?? Evet azizle olmuyor bu işler , evet tribunler bombok, ama takım bu sene daha sempatık , daha ruhuyla mucadele eden bi halde.

Canoğlan;

Evet ben de ekleyeyim lan madem futbol konuşmayalım desek de, YOBO müthiş transfer. adamın top ayağına gelsin diye dua ediyorum bizim yarı sahamızda oynanırken maç. Caner ve santos rotasyonu da bizi götürür sol bekte. Aykut Kocaman kendini alex tartışmasının ortasına attı büyük hata yaptı. Semih-Niang denenebilir. 4 avrupa kupası maçı 3 tane derbi artı bursa-kayseri maçları ve 9 maçta 0 galibiyet. işte bu takım ne kadar sempatik gelirse gelsin KABUL EDİLEMEZ maalesef.

Can Ünal;

Senelerdir alışılanın dışında bir takım olduk daumun iki saat geride top çeviren dura dura oynayan takımına çok alışmış olmamız yüzünden şimdiki takım heyecan veriyor ve takımın yarısı yeni (dia,stoch,niang,caner,yobo) transferlerin geç yapılması bence hala istikrarlı bi takımın olmamasında en önemli sebep fikstür kolay bundan sonra ikinci devre de daha iyi olur takım bence hele bi de baroni yerine appiah tarzı biri gelirse tadından yenmez

Hakan Sert;

Takım iyi yolda lan bence de, eskiden sırf derbi kazanırdık şampiyon olamazdık şimdi tam tersi gidiyor, anadolu takımlarını çatır çatır geçiyoruz büyük maçlarda zorlanıyoruz, ama sonuç ne olursa olsun fenerbahçe derbi kazanmak zorundadır.

Meto;

Takım iyi yolda aynen!

Çağlar;

Haftasonları ya köyde bir düğünde oluyorum ya da evi taşıyoruz o yüzden maçları fazla izleme şansım olmadı bir şeyler söyleyebilmek için.

5 yorum:

meto dedi ki...

puahahhahahha çağların yorum şahaneler şahanesi

yedincisamuray dedi ki...

Buğra benim fikirlerimi özetlemiş.

Skywalker dedi ki...

Takim kesinlikle iyi yolda, ve zor maclari kazanamamasi cok ufak detaylarla belirlendi bana kalirsa. Ligin 2.yarisindaki Fenerbahce, bu hedef maclari cok daha farkli oynayacaktir.

Ashita he Free Kick

Vidin dedi ki...

Cristian Baroni kim a.k ya

Adsız dedi ki...

bekçi çağlar ve yorumu ahahaha

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.