Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Vatan beyaz fanilaya emanet!

Yurdun her köşesinde, afyon karahisar'da, kütahya dumlupınar'da ve mayınlarla çevrilmiş sınırlarda karakollarda yani vatan toprağının her bir köşesinde askerlik görevlerini yerine getiren kardeşlerimizin yanına aramızda bulunan en donanımlı kişilerden birini daha eklemenin gururuyla yazıyorum bu satırları.

Bir ileri, iki geri...

2010 yılı içerisinde askerlik görevini yapmaya giden 4. kardeşimiz olacak Çağlar Çetin, Faruk ve Ulvi'nin gelmesine 30-35 gün kala ayın 12'inde birliğine teslim olacak hayırlısıyla.

Bu çoçuk gider dedik gitti geldi, can'larımız askere dedik gelmelerine az kaldı şimdi sıra geldi çağlara şaç ektirip gitmeyi sakın unutma.

Yıllarca rulo çimli malikanelerde oturmasından ötürü otlarla çimlerle haşır neşir olmuş ve mıntıka konusunda tertiplerine göre uzmanlaşmış olması, hayatını bekçi cumalinin gözünden yaşayan biri olarak nöbetlere şimdiden hazır oluşu ve gerekirse aç susuz sabahlara kadar 5' er 10'ar farketmez yılmadan düşmanların peşinde olacağından rahat bir şekilde dönmesini bekliyeceğiz hep birlikte.

4 yorum:

mcD dedi ki...

TSK Tacikistan'a birliklerin'i yollama kararı almış.
Hayırlı tezkereler kardeşim, sana bişey olmaz nasılsa. git gel hadi :)

Unknown dedi ki...

Güle güle git güle güle gel Çağlar kardeşim.. Canlarımızı da çok özledik gelseler de masaları birleştirip rakı içsek

KIYAK dedi ki...

Toprağım çağlarım..Hadi bakalım hayırlı teskereler..
Bak sana güvenip de yatağım da rahat uyuyacam sorumluluklarını bil ona göre:):)

Vidin dedi ki...

Hayırlı tezkereler..

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.