Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Son Dakika...


Ara Transfer döneminin kapanmasına saatler kala bf! camiasına yepyeni bir yüz katıldı. Yaz aylarından beri sürdürülen transfer çalışması meyvesini verdi. Temmuz ayında beyaz fanilalı resmiyle objektiflere poz vermekten çekinmeyen Burak Dündar bugün resmi sözleşmeye imza atarak formasına kavuştu. Genç yetenek yaptığı açıklamada "Bu camianın bir parçası olmak çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Bu bir rüya olmalı" dedi.Konuşurken gözleri dolan genç yeteneğin avuçlarının içinin terlemesi de gözlerden kaçmadı. Basın toplantısına katılan Rıdvan Dilmen'in Burak hakkında "bir Alex değil" yorumu da gülüşmelere yol açtı.

Geleceğe yönelik yapılan bu önemli transferin tüm camiaya hayırlı olması dileğiyle...

4 yorum:

meto dedi ki...

büyük transfer, imzadan önce formayı giymesi ne kadar verimli bir transfer oldugunu gösteriyor. hoşgeldin diyoruz :)

okul açık dedi ki...

fotoğraftan da görüldüğü üzere yazın anlaşma sağlamak üzereydik ki, çıkan pürüzler dolayısıyla sezon ortasına uzadı transfer. transferin gerçekleşmesinde emeği geçen ercüye ve transfer ekibine teşekkür eder, transferin camiaya hayırlı olmasını dilerim.

Vidin dedi ki...

hayırlı olsun.verimli olacağına inancımız tam :)

okul açık dedi ki...

ulan puma'yı da ters giymiş, barcelona gibiyiz : )

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.