Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

2 eksik 40 fazla, İsmail bizi sakla !

Başlıktaki cümle, efsane dizi Kaygısızlar'ın jenerik müziğinden bir kuble. Peki nedir amaç onu oraya iliştirmekte? Evet, doğru tahmin ettiniz. Karabük'e inekleri korumaya gidiyoruz. Yakın bir arkadaşımızın düğünüyle aynı tarihe gelmesi sebebiyle, düğüne de iştirak edeceğiz pek tabi. İhtiyacımız olan şeyler; kiralanacak bir starex, islami kesimden bir şoför, öteki kesimden bir grup yığın, saçmasepet içkiler ve illa ki kaju. Geceyi bizim adımıza tutulan otel odasında geçirdikten sonra, pazar sabahı derbi güneşiyle ve yarı yarıya aşkıyla yollara düşücez. Bu kısa süre zarfında, Safranbolu'da yöresel yemekleri tadıp yolun devamında Bolu'da rakı mangal bile yapabiliriz.

Karabük'e gider iken;

Kafamız güzel, inekler güzel, İsmail'im herşeyden güzel.

Karabük'ten döner iken;

Kafamız güzel, hayat çok güzel, Fenerbahçe herşeyden güzel.

Gelen el kaldırsın, kıçını sallasın, yanağını boyasın.

7 yorum:

Celal dedi ki...

eğer dönüşte beni bolu otogarına bırakmayı,yolda amaan siktir etcilik,nolucak kanka istanbuldan binersincilik yapmamayı vaat ediyorsanız ben her türlü gelirim.

ozan abi garantör olsun bu hususta :)

Celal dedi ki...

bi de yani islami kesimden şöför nerden bulucaz ak,grup olarak en uzak oldugumuz sosyal tabaka o.isim verip rencide etmek istemiyorum aramızda 'taraf' okuyan bile var ama islami kesim hak getire.ironik oldu şimdi,hak getire falan :)

okul açık dedi ki...

din iman töre
fenerbahçe ulan fenerbahçe :)

sert dedi ki...

şöför sıkıntımız büyük, çözersek efsane olur, bu laflar üstüne burçay çıkar yine yapar babalılığını ama artık ben burçayın kullanmasını istemiyorum yeter ulan :)

canoğlan dedi ki...

beşiktaş'la yarı yarıya yerine ankara'yı seçiyorsun demek celal.

Celal dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Celal dedi ki...

lan beşiktaşla yarı yarıya maç varsa,yarı yarıya ihtimalle de benim karakolluk olma ihtimalim var,memuriyetim daha başlamadan yanar :D

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.