Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

LUGANO vs APPIAH @ Cuma, 21.30

[devamı]

Son Düzlük


Faruk Can'ın da askerlik işlerini halletmesiyle Ulvi Can vs Faruk Can karşılıklı beste yarışması başlasın derim ben gidene kadar. Ozan atışmaları gibi sen bana ben sana kimi zaman onore kimi zaman rencide, her hafta oylama yaparız : )
[devamı]

Nur içinde yat Hüsnü Çil


[devamı]

Şifo Mehmet

Tarihin tozlu sayfalarından Fenerbahçe formalı Şifo Mehmet.
[devamı]

Nur içinde yatsınlar

[devamı]

bf! tekrar sahaya iniyor

bf1 v bf2
Yer: Bostancı
Tarih: 22 Haziran 2010, Salı
Saat: 23.00 - 24.00
Hava: Gök gürültülü sağanak yağışlı 25°C
Zemin: Şahane
[devamı]

bf! 2010 awards


[devamı]

Tanımıyoruz !

Bu saatten sonra Fenerbahçe taraftarları olarak kulübümüzün başında her gün yeni bir rezilliğe imza atan yönetim kurulumuzun ve başkanımızın aldığı kararları tanımıyoruz. Kendisi artık bizim başkanımız değildir. Bundan sonraki hayatında başarı falan da dilemiyoruz kendisine, yaptırdığı tesislerde inşaat simülasyonları izleyerek ömrünü geçirmesini salık veriyoruz. Aldığın futbolcuyu bahçende oynat, ürettiğin formayı çocuğuna giydir. Haydi sen sağ biz selamet.
[devamı]

Ne diyordum? Ha evet başarılı...

Sezonun son haftasında yitirdiğimiz şampiyonluğun ardından bıraktığımız futbola, yaz mevsimiyle birlikte başlayan Dünya Kupası ile geri dönüş yaptık. Dünya Kupası konusunu açıp da vuvuzeladan bahsetmemek olmaz tabi ama akıp giden zaman içinde ondan daha beter sesler de işitmiyor değiliz.
[devamı]

Seneye Ocakbaşındayız !


Bütün spor kamuoyuna duyurulur ;

Beyaz Fanilalilar grubu olarak önümüzdeki sezon, semizotu tribünü haydari blokta maçları izleme kararı almış bulunmaktayız...


BF Yönetim
[devamı]

Abdüssamad Buğra ile Haka Öğreniyoruz

Dünya kupasına sayılı günler kala beyaz fanilalılar ekibi olarak milli takımımızın turnuvada olmayışı nedeniyle destekleyecek bir takım arayışına girmiştik, herkes gibi bizler de.

Büyük tartışmaların yaşandığı, hatta bazı arkadaşların kalplerinin kırıldığı bu süreçte, neredeyse belli ayrılıklar dahi yaşayacaktık. İçinde bulunduğumuz durumu kendine fırsat bilen ama değişimden başka bir söz söyleyemeyen bir güruh çıkmıştı ortaya, başını süper c olarak tanınan bir arkadaşın çekdiği oluşum bir gece yarısı küfürbaz başkanımızdan gelen, gerekirse götten siker kan dökeriz anlamındaki açıklamadan sonra özür dilemek zorunda kalarak sıkıntılı evreyi atlatmış bulunduk. Bu iç hesaplaşmaların yaşandığı sırada ulvi kod isimli can turgut new zealand, new zealand diye kendi kendine yaşanan bütün olumsuzlukları umursamayıp beste yapmaya çalışıyordu her zaman ki gibi.
[devamı]

Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.