Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Açıklıyoruz !

2000 senesi, Fenerbahçe Spor Kulubü ile Saadettin Saran'ın başında olduğu bir firma arasında ticari bir anlaşma yapılmış. İki tarafta anlaşma şartlarınca gerekeni elinden geldiğince yapmış anladığımız kadarıyla (iki tarafın açıklamaları). Arada Saadettin Saran, Aziz Yıldırım'ın başkanlığında yönetim kurulu'nda görev yapıyor, ayrılıyor, üyelikten ihraç ediliyor. İhraç üzerine mahkemeye başvuruyor, haklı bulunuyor vs vs. Daha sonra bu 2000 senesindeki sözleşmeyle ilgili 2007 senesinde taraflar arası bir anlaşmazlık doğuyor ve yine mahkemeye gidiliyor, mahkeme yine Saran'ı haklı buluyor. Ardından birkaç gün öncesinden Açıklıyoruz başlığıyla bir yazı giriliyor Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinden. Sonra bugün bakıyoruz açıklamaya, anafikri şöyle birşey: "Eğer şu kadar Fenerbahçeliysen vazgeç bu hakkından. Ayıptır, başkan adayı olacağım diye dolanıyorsun ortalarda bir de kulüpten maddi tazminat talep ediyorsun." Neresinden bakarsam bakayım aklım almıyor. İnsanlarda at gözlüğümü var, kulübün açıklmasıyla ortalığı birbirine katıyorlar, Saran'ın cevabına bu adam Fenerbahçeli değil diyebiliyorlar. El insaf.

Hazır ortam müsaitken buradan ben de birşey açıklamak istiyorum. Sayın hocam eğer şu kadar Fenerbhaçeliyim diyorsanız, bu Fenerbahçeli kardeşinizi dersinizden A ile geçirirsiniz. Galatasaraylı çocukları geçirip beni bırakırsanız ayıp size. O zaman işte siz bu kadar Fenerbahçeliymişsiniz derim.

Saygılar
Okul Açık

2 yorum:

meto dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-11-07_ssaran.jpg

meto dedi ki...

Şimdi haklı haksız mevzusu değilde olay mahkemede neden vazgeçsin kazanacaksa, önce sonuçlansın sonra vazgeçer geçecekse. Biraz tırsma görüyorum başkanda iki hukuk mağlubiyetinden sonra.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.