Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Nereye Kadar?


MONTEPASCHI SIENA 101
FENERBAHÇE Ü. 58

Yukarıda yazan skor için yazılabilecek bir şeyler arıyorum maç bittiği andan itibaren dönüp dolaşıp herkez tarafından dillendirilen sorunlar çıkıyor karşıma.

Ne oyuncuların gelişimini, ne hucüm setlerimizin rezilliğini, ne kadro derinliğimizin eksikliğini , ne basketbol şubesinin ismi gibi amatörce yönetilişini, ne takım içindeki vefasızlıkları , ne de yönetimin USLU USLU gizliden gizliye federasyon ile arasında ki kirli ilişkilerini yazmak gelmiyor içimden tıpkı yaşanan bu olumsuzluklara tepkisiz kalan yöneticiler gibi boş boş bakarak izliyoruz bizlerde bu rezillikleri.

Nereye kadar sürecek bu işkence hiç bir fikrimiz yok aslında, bornova belediye maçını kazanıp nedim karakaş çıkar her zaman ki gibi karşımıza her şey tamam da taraftar yine eksik naraları atmaya.

DİP NOT:
*Adet Yerini Bulsun

Bogdan Tanjevic İSTİFA!..
Mahmut Uslu İSTİFA!...

4 yorum:

Baran34 dedi ki...

Bogdan bogdan bogdan bogdan, Tanjeviç bogdan...

meto dedi ki...

Esas merak ettiğim konu Tanjevic değil benim. Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı gibi mizacı sert, vurdumu yıkan adamların sessizliğe bürünmesi. Hiçbir yerde görmez olduk görsek de başkanımız çok büyük bir başkan diyolar mikrofonlara.

meto dedi ki...

ülker isminede ayar oluyorum a.küm

KIYAK dedi ki...

Voleybol maçında Aziz Yıldırımın tepkileri de iyiydi yalnız:)

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.