Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Final maçı hafta içi 15.45'de !

Kupa finalinin oynanacağı stadı belirlemekden aciz olan TFF'nin‚ Türk Futbolunun organizasyonunu sağlaması gereken kuruluş olması aynı zamanda ne kadar acı.

Sizden sezon başında maçın oynanacağı stadı belirlemenizi kimse beklemiyor, sizi aşar bu tarz organizasyonlar bundan eminiz. Tek beklenti en azından finale kalan takımlar belli oldukdan sonra onların taraftarlarının gidiş gelişi için bir ortak alanda bir stad seçimi yapılmasıydı. Baktık bu da sizi enterese etmiyor, o da kabullenildi. Son olarak mükemmel uefa kupası ve şampiyonlar ligi finalleri düzenleyen TFF nin bir düşündüğü var diyip insanlar, Şanlıurfa ya nasıl gideriz diye uğraşmaya başladı, uçak ve otobüs biletleri alındı. Maç biletleri çıkdığı gün tükendi.

Neredeyse top santraya konulacak maç başlıyacak ama maçın saati hala açıklanmamıştı, maça giden taraftarları düşünmemeniz çok şaşırtıcı gelmiyor ülke şartlarında ama maçı TV başında izleyecek insanlara karşı hafta içi öglenden sonra oynanacak olması organizasyonun ne kadar rezil boyutlarda olduğunu gözler önüne seriyor.

Taraftar nasıl gidermiş hiç akla gelmesin hazırlık yapılmadan şehir belirlensin‚ hafta içi dünyada eşi benzeri olmayan bir şekilde bir de üstüne Final maçı gündüz oynatılsın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.