Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Muhteşem Veda!

Bu gördüğünüz Fenerbahçe Dergisinin son sayısı. Kapak olarak Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye vedası futbolcuların coşkusuyla birlikte verilmiş ve denmiş ki "Gelişi gibi Gidişi de Muhteşem Oldu". Ortada muhteşemlik var da ben mi göremiyorum? Şu fotoğraftaki tribüne bakın, yazık! Futbolcular kendi aralarında eğleniyorlar. Yemek yemişler, plaket vermişler banane. Biletler 55 lira stadda yine adam yok.

3 yorum:

Fatih dedi ki...

şaka bir yana bir tane adam yok resimdeki karede,

Dergideki yazısında teşşekür etmiş taraftara aziz yıldırım bir de üstüne bu sezon ki destek için. Temizlik masraflarından kurtuluyor kulüp sanırım taraftar gelmeyince , bıletler kurtarmıyor abı dıye acıklama yapmıslardı nasılsa : )

meto dedi ki...

kapatıp gidelim kepenkleri:)

KIYAK dedi ki...

Güzel tespit ben farketmemiştim:)

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.