Beyaz Fanilalılar

Halkın takımını, halkın içinde tutacağız.

Aklı Başına Gelen Yönetim

Ligde sona doğru yaklaşırken yönetim kurulumuzdan bir hamle daha. Kale arkası bilet fiyatlarının 22 liraya düşmesinden sonra boş olan tribünlerin nasıl tıklım tıklım dolabileceğini gördük. Demek ki maçlara olan ilginin azalmasının nedenini sadece takımın kötü gidişatına değil, aynı zamanda bilet fiyatları ile insanların kazançları arasındaki maddi uçurumun giderek açılmasından kaynaklandığını da kolaylıkla söyleyebiliriz.

Görünen o ki son maçlarda ilginin giderek azaldığı Fenerium alt tribünü için de aynı şekilde bir yol izlenerek bilet fiyatlarında bir indirime gidilmiş. Yönetim Kurulumuz şampiyonluğa giden yolda paranın tek başına iş yapmayacağını, arkasında güçlü bir taraftar desteğine de ihtiyaç duyduğunu geç de olsa anlamış görünüyor.

Kişisel olarak Galatasaray derbisinde işlerin büyük oranda çözüleceğini düşündüğümden o maça kadar eksiksiz gitmemiz şart. Şampiyonluk için büyük fırsatları tepen futbolcularımızın da kendilerini toparlamalarının, şansızlıklarını kırmalarının, şampiyonluğa giden bir takım havasında mücahadele etmelerinin gerektiği de bir gerçek. Ankara'da futbol şansı bizden yana, yolumuz da açık olsun.

2 yorum:

meto dedi ki...

sevgili yönetim kurulumuzun içinde bulunan birine gitsin bu... biletler 20 milyon olsa maksimum 1000 kişi fark eder diyordu çünkü.

Osman dedi ki...

Kötü giden takım için stada gelecek taraftar sayısı çok az olacağı için yönetimin cinliği bu. Kimsenin aklının başına geldiği falan yok bence. Takım seri puan kayıpları yapmasaydı inmezdi fiyatlar. Seri galibiyetler başlarsa da anında yükselir.

Yorum Gönder

Dikkat: Önce topa bas, etrafına şöyle bi bak, sonra topu ayağından çıkar.


Lafa laf

Fanila Player'da Bu Hafta

Ruhumuz Hababam

Uzak Diyarlara Yolculuk

İsyan

Emniyet görevlilerinin kışkırtıcı tavrına,
Kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamalarına,
Asgari ücretin 5 de 1'i (en ucuz tribün) bilet fiyatlarına,

Ya şimdi ses çıkartalım, ya da olanlara seyirci kalalım.

What's your goal?

okumuş adamlar olmamıza rağmen, istatistiklerin aksine, sosyologların holigan diye nitelendirdikleri bir sınıfın içinde yer alıyor olabiliriz. evet o pis çocuklardanız. burada teknik analizler yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimiz hiç olmadı, olmayacak da. ama yine de o işi iyi yapan, en azından farklı söylem üretebilen nadir yayınları takip ediyoruz, belki ara ara kendimizce karalamaya da çalışıyoruz veya çalışırız orası ayrı. burada daha çok kendi değerlerimiz uğrunda, bildiğimiz gibi yazıyoruz. bulunduğumuz yer tribün olunca, edebi bir dil kullanma kaygısı duymadan, tribünün kendi dilini kullanarak dertlerimizi anlatıyoruz. olayımız bu.